Svein Brimi                                      

 

Utdannet ved Norsk Pressefotografskole i 1983.


Jeg har jobbet til nå som fotograf i over 35 år. Det hele startet i VG tilbake tidlig på

80-tallet. Da som en veldig ung og ambisiøs mann med mål om å reise verden rundt og skildre og fortelle min historie tilbake til leseren av avisen med bilder. Det sies at et bilde kan fortelle mere enn 1000 ord. Det er faktisk helt sant, noe som sier det aller meste om hvor strekt og viktig fotografiet er som formidler av historien i vår samtid.


Jeg har levert bilder til ukepressen og næringslivet, med hovedvekt på mat og reklamebilder i veldig mange år også. Har medvirket som fotograf til seks bøker, med blandt andre ett par bøker med blomsterdekoratør Finn Schjøll, matbøker, samt en bok fra vakre Provence i Frankrike.


Bryllupsfotografering er også er veldig spennende del av jobben min. Det å få være med på å formidle alt det som er av følelser og stemning mellom to mennesker om har valgt hverandre på den store «bryllupsdagen», er helt fantastisk og unikt.

Møtet mellom meg og brudepar i forkant. Planleggingen og ide-dugnaden for å finne ut av hva som er det ultimate brudebilde for akkurat de to. Gjennomføringen og den utrolige tilfredsstillende følelsen det er å kunne gjenskape det man planla og det skisset opp noen uker i forkant, er grunn god nok til å velge seg en utdannelse som fotograf.


Film er også en av mine store lidenskaper. For det aller meste har jeg drevet med innspilling av matfilmer. I 2017 fikk jeg en veldig spennende jobb i fra forlaget,

Cappelen Damm og Utdanningsdepartementet om å lage 52 filmer som skulle brukes  som en del av undervisnings-materiellet til «Mat og Helse» fag i grunnskolen fra 8 til 10 klasse.


Som du ser, så er jeg allsidig og kan levere det aller meste innfor foto og film.

Har du et spørsmål, eller et konkret oppdrag - ta kontakt med meg, så skal jeg gjøre alt som skal til for at jobben skal lykkes!Beste hilsen, Svein :-)Komersielle kunder:

. Jotun

. Idun

. Mills.

. Norsk Sjømatråd

. Metro Branding

. Oslo Design Fair

. Ink Design

. Tine

. Domstol Administrasjonen

. Jernia

. Blinkhus

. Bluegarden

. Scandinavian Edition

. Portland

Presse:

Østlandes Blad

Østlandes Blad

Østlandes Blad

Østlandes Blad